Menu Sluiten

Familiedag

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over familiedag kijk dan vlug op https://jada-events.be | Een familiedag organiseren op uw bedrijf maakt het ook aangenaam voor uw werknemers om aan hun gezin te tonen wat zij werkelijk op het werk doen.

Evenementen Organisatie | Events | Evenementenbureau | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Familiedag

klant worden home maid worden over ons nieuws faq contact terug naar overzicht tickets helemaal gratis door onze familiedag in zowel de panne coo als hasselt te laten doorgaan kunnen we onze talrijke collega s verdelen over de parken en alles op een veilige manier volgens de covid regels laten doorgaan familiedag grote maten Als home maid huishoudhulp heb je recht op tickets voor zaterdag november park naar keuze dit helemaal gratis hoe reserveer ik mijn gratis tickets via mail ontving je jouw reservatiecode voor de familiedag. Via deze code kan je online je gratis tickets reserveren. Vul je unieke persoonlijke code in. Kies je park naar keuze. Kies het gewenste aantal tickets. Geef je contactgegevens in. Bevestig je bestelling. Een week voor de familiedag worden de tickets verz.

welkom bij funevents ontdek funevents group inspirerende referenties een job in de funevents group doorzoek al onze activiteiten in de kijker brand activation contacteer ons voor meer info eventorganisatie op topniveau van kinderfeest tot incentives of een geslaagde brand activation alles wordt piekfijn geregeld eventorganisatie bedrijfsfeesten en events priv feesten brand activation creative events incentives event facilities doorzoek funevents group via een duidelijke sitemap of volgens artiest attractie … Funevents familiedag organiseren u zoekt informatie over het organiseren van een familiedag dan bent u aan het goede adres een familiedag organiseren is een hele opdracht het hele gezin samen laten genieten fun.

Bericht over Familiedag

wij organiseren je familiedag vraag uw offerte aan … Toggle navigation home corporate events weddingplanning private events cases team contact familiedag u wilt een bedrijfsfeest organiseren waar de complete familie op uitgenodigd is bij vannuchi events vind je een afwisselend aanbod van animatie en catering voor jong en oud. Is het niet geweldig om uw partner en kinderen uw werkvloer te tonen dat vindt uw personeel vast ook. En er is geen beter moment om dit te doen dan op een familiedag. Trakteer uw personeel op een spetterende vannuchi familiedag met ons verrassend aanbod van animatie en catering zullen de genodigden zich geen moment vervelen Het uitpluizen van familiedag Ook de kinderen uiteraard. Op het einde van de dag zullen de kleine koters volledig moegespeeld zijn. Geniet van de professionele begeleiding van onze event managers. U kan gewoon relaxen met uw collega s en uw familie terwijl wij ervoor zorgen dat alles van een leien dakje loopt. Vanessa exclusieve themafeesten van a tot z totaalconcepten met oog voor detail jarenlange ervaring en expertise e.