Menu Sluiten

Familiefeesten

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over familiefeesten kijk dan vlug op https://jada-events.be | Om uw familiefeesten te organiseren kan u altijd beroep doen op een externe partner om de stress te verlichten.

Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Familiefeesten

video nieuwsbrief facebook fr kasteel van nieuwland kasteel van nieuwland geschiedenis hotel ontdek het hageland feestzaal feestzaal huwelijksfeesten jubilea familiefeesten communies bedrijfsfeesten privfeesten personeelsfeesten seminaries seminars residentile seminars vergaderen presentaties teambuilding tuin terras fotogalerij fotogalerij het park en omgeving najaarskleuren een winterlandschap reserveren contact tekst verbergen familiefeesten kasteel van nieuwland feestzaal familiefeesten alle familiefeesten krijgen bij kasteel van nieuwland bijzondere aandacht om er een gedenkwaardige gebeurtenis van te maken. Stijlvolle familiefeesten in een unieke omgeving in de regio van aarschot is kasteel van nieuwland de uitgelezen plaats om stijlvolle familiefeesten te organiseren in een romantische setting familiefeesten met korting Eerst en vooral is er het historische kasteel in de bosrijke omgeving. Hier kunt u in alle intimiteit genieten met uw familieleden voor huwelijksfeesten jubilea communies babyborrels of verj.

verblijf ontdek onze kamers feesten over ons blog contact events walshoutemstraat landen infoaulnenhof.be contacteer ons maak een afspraak reserveer nu afhaalmenu welkom in het aulnenhof een karaktervolle hoeve in een wondermooie omgeving waar we al jouw wensen laten uitkomen. Jouw feest in goede handen dankzij aulnenhofcontacteer ons blog checklist voor het perfecte familiefeestchecklist voor het p … Checklist voor het perfecte familiefeest wil je een familiefeest organiseren dan weet je dat daar heel wat bij komt kijken. Om het overzicht te behouden vind je hieronder een handige checklist. Zo weet je altijd waarmee je allemaal rekening moet houden. Prik een datum voor je familiefeest is je familiefeest voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag jubileum of communie dan organiseer je dat het best op of rond die dag. Wil je je familie gewoon nog eens bij elkaar brengen dan maakt de datum op zich niet zoveel uit. Vraag eens rond bij iedereen .

Het laatste nieuws over Familiefeesten

home de speeltuin verjaardags feestjes familie feesten bedrijfs feesten scholen amp groepen contacteer ons familiefeesten voor elke feestelijke familiegelegenheid biedt play beach de perfecte formule het enige wat u hoeft te doen is uw gasten uitnodigen en genieten. Wij maken vooraf ruim de tijd om te horen wat u wenst en stemmen het aanbod hierop af. Een receptie bediend aan tafels of een ruime keuze aan het buffet aan u de keuze wenst u meer informatie of wilt u reserveren aarzelt u dan niet ons te contacteren voor bijkomende inlichtingen De handelswijze m.b.t. familiefeesten Wij staan uiteraard graag tot uw dienst. U kunt bij ons terecht voor sinterklaasfeest babyborrel communiefeesten verjaardagsfeesten jubileums trouwfeesten.