Menu Sluiten

Publiciteit Op Events

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over publiciteit op events kijk dan vlug op https://jada-events.be | Op Events Publiciteit

Evenementenbureau | Events | Evenementen Organisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Publiciteit op events

spring naar de inhoud aspekt mobiel verhuur van publiciteitsvoertuigen voor evenementen home over ons mobiele reclame realisaties contact home over ons mobiele reclame realisaties contact realisaties facebook hier vindt u een greep uit onze realisaties gedurende de laatste jaren. We werkten voor grote en kleine reclamebureau s evenementen kantoren en publiciteitskantoren. Bent u op zoek naar een opvallend voertuig voor reclame en publiciteit voor evenementen kustanimatie optocht mobiel kantoor aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Schransstraat b boechout btw be .. Tel .. Emailinfoaspekt.be contact alle rechten voorbehouden aspekt mobiel bvba info aspekt .be .

menu welkom uw privacy over ons tips en tricks filmpjes blog klantenzone contact vacatures login online facturatie documenten portaal welkom uw privacy over ons tips en tricks filmpjes blog klantenzone contact vacatures login online facturatie documenten portaal catering op een publicitair event beroepsmatige restaurant en receptiekosten zijn niet aftrekbaar publiciteit op events zijn zeer gewaardeerd Het etentje met uw klant is slechts voor aftrekbaar receptiekosten zelfs maar voor . Maar de cateringkosten tijdens een opendeur dat is toch geen etentje of zomaar een receptie dat zou toch aftrekbaar mogen zijn omdat het publiciteit is ja zegt de minister nee zegt het hof van cassatie. Btw en kosten van onthaal de discussie over de btwaftrek op restaurant en receptiekosten en de aftrek in de inkomstenbelastingen is geen n op n verhaal. De btw op kosten van onthaal is helemaal niet aftrekbaar bekijk ons aanbod van publiciteit op events Daarop bestaat n uitzondering als de kosten van onthaal werden gemaakt in het kader van een publicitair evenement dan is de btw wel aftrekbaar en meteen ook voor . De logica daar achter is simpel.

Feiten over Publiciteit op events

menu wie is reva beursplan links gent flanders expo facebook franaisenglishdeutsch nederlands menu home exposant huurprijzen en standen huurprijzen en kortingen standenbouw extra kosten flanders expo inschrijven bereken zelf de prijs van uw stand inschrijvingsformulier deelnemingsreglement praktisch beursplan hoe een stand kiezen beursdata technische informatie standenbouw facturen exposanten exposanten vorige edities publiciteit en bestelbonnen jouw publiciteit in revazine bestelbon promotiemateriaal bestelbon badges bezoeker algemene informatie assistentie en service dagprogramma doorlopende evenementen gratis toegangskaart zoeken franaisenglishdeutsch nederlands exposant home exposant huurprijzen en standen huurprijzen en kortingen standenbouw extra kosten flanders expo inschrijven bereken zelf de prijs van uw stand inschrijvingsformulier deelnemingsreglement praktisch beursplan hoe een stand kiezen beursdata technische informatie standenbouw facturen exposanten.