Menu Sluiten

Netwerkevents

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over netwerkevents kijk dan vlug op https://jada-events.be | Op netwerkevents kan u uw eigen netwerk uitbouwen en contacten leggen met mensen die u op lange termijn nog van dienst kunnen zijn.

Events | Evenementen Organisatie | Evenementenbureau | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Netwerkevents

home over ons diensten offertevraag referenties nieuws jobs contact nl fr u bent hier nieuws nieuws april netwerkevent over de herontwikkeling van brownfields esher was erbij netwerkevent over de herontwikkeling van brownfields om deze onderbenutte terreinen een nieuwe toekomst te geven. Op april organiseerden de ovam de vlaams bouwmeester en het agentschap innoveren amp ondernemen een netwerkevenement over de herontwikkeling van brownfields. Lees meer raquo februari samen met andere ondernemers aanwezig business netwerk waasland in sintniklaas lees meer raquo februari ambtshalve saneringswerken aan de frans van ryhovelaan in gent esher leidt de ambtshalve saneringswerken aan de frans van ryhovelaan in gent in goede banen netwerkevents passend voor uw onderneming In opdracht van de ovam onderzocht esher de best beschikbare techniek om de kernverontreiniging op deze locatie te saneren. Lees meer raquo februari esher uw partner voor sloopopvolgingsplannen bij bouwwerken esher was reeds uw partner voor het opmaken van het sloopvolgingsplan bij infrastructuurwerken. Vanaf nu zijn we dat ook voor de opma.

skip to content menu menu homepage onze beroepen strategie pers en mediarelaties inhoud lobbyen en netwerken evenementorganisatie nieuws klanten cases stories de wereld van de betaling de wereld van de digitale identiteit gezondheid voeding beauty beroepsfederaties de grote werken openbare diensten de sportwereld evenement contacteer ons nederlands franais nederlands english onze beroepen strategie pers en mediarelaties inhoud lobbyen en netwerken evenementorganisatie inhoud de missie van dialogic agency is verschillende soorten content te creren die mogelijk de verschillende doelgroepen van de klanten kan interesseren. In onze digitale wereld is de zoektocht naar relevante content een essentile pijler. Eenmaal de content is vastgelegd zal deze vertaald worden naar verschillende formats bv. Persberichten posts op twitter linkedin of zelfs in beelden op instagram of video s op youtube. Na de verspreiding van de berichten zoals bij elke communicatie actie zal er een analyse kpi s gedaan worden om de impact van de actie te meten. Contacte.

De discipline van Netwerkevents

spring naar inhoud over ons wie is wie vacatures nieuws actualiteit kalender schrijf je in op onze nieuwsflash thema s contact menu zoeken naar tag archieven online online netwerkevents voor ggzpartners rond het perinataal zorgpad regio voor en noorderkempen noordantwerpen beste perinataal zorgpartner beste ggzmedewerker graag nodigen we je uit voor eenonline netwerkevent rond het perinataal zorgpad. Twee op tien vrouwen hebben psychische problemen tijdens de zwangerschap en het eerste levensjaar volgend op de geboorte van hun kind. De meest voorkomende mentale problemen zijn depressie en angststoornissen. Naast screening en detectie van psychische stoornissen zetten hellip online netwerkevent voor ggzpartners rond het perinataal zorgpad regio turnhout beste perinataal zorgpartner beste ggzmedewerker graag nodigen we je uit voor eenonline netwerkevent rond het perinataal zorgpad bekijk ons scala van netwerkevents Twee op tien vrouwen hebben psychische problemen tijdens de zwa.