Menu Sluiten

Team Building Organisatie

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten.

We Event Your Story

JADA events is een evenementenbureau uit Antwerpen en biedt u een scherpere kijk op events. Wij organiseren uw volgende bedrijfsevenement voor 10 tot 10000 gasten. Schakel ons in voor de hele organisatie – van concept tot follow-up in België en het buitenland. Wij werken graag op een gestructureerde manier, daarom stellen we ons 3-stappenplan voor: Horen, Zien en Spreken.

1. Horen

Elk goed gesprek begint met luisteren, daarom horen we graag wat uw wensen zijn voor uw volgende bedrijfsevenement, liefst in een persoonlijk gesprek. Ja Da is prettig!

2. Zien

Vervolgens gaan wij onze creatieve brains laten werken en voor u rondkijken naar mogelijke oplossingen binnen uw opgegeven budget. We bundelen ze tot één of meerdere voorstellen die we dan graag met u doorspreken. Ja Da is creatief!

3. Spreken

U krijgt altijd het laatste woord want we willen heel graag dat u tevreden bent van uw event. Na uitvoering vinden we het dus heel belangrijk dat u zegt wat u goed vond en wat u een volgende keer liever anders had gezien. Ja Da is constructief!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vul het contactformulier in op onze website of bel ons: +32 3 257 09 13!

89451048945104

More info

tags: Bedrijfsevenementen – bedrijfsevents – Belevingsevent Offerte – Beurzen – Communicatie Events – 

Wenst u meer info over team building organisatie kijk dan vlug op https://jada-events.be | Organisatie Team Building

Evenementenbureau | Evenementen Organisatie | Events | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Team building organisatie

edeps home diensten scan van mens en organisatie ontwikkelen van de organisatie optimaliseren van teamwerking stimuleren van individuele groei opleidingen organisatieontwikkeling teamontwikkeling individuele ontwikkeling kennisbank referenties over edeps het edepsteam werken bij edeps erkenningen en subsidies ons netwerk engagement terminologie contact home diensten scan van mens en organisatie ontwikkelen van de organisatie optimaliseren van teamwerking stimuleren van individuele groei opleidingen organisatieontwikkeling teamontwikkeling individuele ontwikkeling kennisbank referenties over edeps het edepsteam werken bij edeps erkenningen en subsidies ons netwerk engagement terminologie contact menu ons netwerk breadcrumbs home over edeps ons netwerk engagement en motivatie zijn belangrijke maar ook complexe begrippen. Edeps is regelmatig aanwezig als gastspreker expert peter .

menu contacteer ons op of edewildehcm.be home hcm instroom doorstroom uitstroom competentiemanagement wat is competentie profielbepaling interview tool pop online tool shop contact privacybeleid search zoeken carteuro team building organisatie zijn zeer gegeerd Your cart is empty. Hcm my profilebuilder gt hr organisatiebegeleiding hr organisatiebegeleiding functioneringsontwikkeling hetmenselijk apparaat dat je niet terugvindt op de balans. Het menselijke apparaat is de kern van hetbedrijf. het idee en de investering behhort toe aan de ondernemer maar de succesvolle verwezenlijking van de doelstelling is voor de rest van de onderneming. Tenzij je natuurlijk alles zelf doet wat bedoelen we met team building organisatie Het is dus cruciaal om deze machine zo geolied mogelijk te laten lopen en regelmaat een onderhoud te geven zodat alle ook vlot blijft draaien.de mens is echter net iets ingewikkelder dan ee.

Bericht over Team building organisatie

fr en nl onthaal voorstelling opleidingen consultancy coaching internationaal referenties contact jacobson methodologie certificate intra bedrijf opleidingen individuele opleidingen open bedrijf opleidingen kalender open intra bedrijf opleidingen de opleidingen bestemd voor groepen van max. tot actieve deelnemers binnen n en dezelfde organisatie worden over het algemeen binnen het bedrijf van de klant gegeven. Zij worden in functie van de verwachtingen en van de agenda van de klant georganiseerd. De intrabedrijf opleidingen behandelen een zestigtal thematieken. Zij worden op synthetische wijze in de tabel hieronder hernomen en in detail uitgelegd met de doelstellingen die verder op deze bladzijde worden beoogd. Voor de gelegenheid tijdens twee over het a.