Menu Sluiten

Zalen Verhuur

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

Informatie over zalen verhuur.

Als u van plan bent een evenement of wilt u uw evenement planning bedrijf uit te breiden, dan hebt u misschien overwogen tot zalen verhuur. Deze kunnen worden gebruikt voor conferenties, tentoonstellingen, kunst en ambacht shows, seizoensgebonden verkoop beurzen, bedrijfsevenementen, en andere soortgelijke evenementen.

Als uw evenement een succes moet worden, is het beter om het op voorhand te plannen, en alle beschikbare opties te overwegen vooraleer u een beslissing neemt.

Uw evenement ruim op voorhand plannen is de beste manier om ervoor te zorgen dat u al het materiaal, de faciliteiten en het personeel voor uw evenement ter plaatse hebt. Zelfs het kleinste evenement kan er indrukwekkend uitzien als u het goed aanpakt. .

More info

tags: Bedrijfsevents – Event Rooms Brussel – Events – Expo Partner – Expohallen – 

Wenst u meer info over zalen verhuur kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Zalen Verhuur

evenementen organisatie | Beurzen | Events | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zalen verhuur

over ons diensten schoonmaak glazenwasserij verhuur verhuur materiaal hoogwerkers reinigen schoonmaken osmose machines transport ladders veiligheid contact over ons diensten schoonmaak glazenwasserij verhuur verhuur materiaal hoogwerkers reinigen schoonmaken osmose machines transport ladders veiligheid contact verhuur over ons diensten schoonmaak verhuur glazenwasserij contact verhuur bijzondere voorwaarden verhuur materieel art zalen verhuur brengt meer op voorwerp . Het voorwerp van de huurovereenkomst is steeds een basis toestel zonder bijkomende speciale uitrusting tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders werd overeengekomen. Art. huurwaarborg . De leverancier kan aan de klanthuurder bij het aangaan van de huurovereenkomst een waarborgsom en of voorschot vragen. De waarborgsom wordt na de bee indiging van de huurovereenkomst gecrediteerd op de factuur of teruggestort nadat de leverancier heeft vastgesteld dat het verhuurde materieel nog in goede staat is en de klant huurder voldaan heeft aan al zijn verplichtingen zoal.

new cars zoeken annuleren autos terug item nieuwe wagens stockwagens opens in new window tweedehandswagens brochures promoties het gamma nieuwe nx van of maand hybride en phev ontdekken nieuwe rz ontdekken ux van of maand hybride ontdekken ux e van of maand ontdekken rx van of maand hybride ontdekken es van of maand hybride ontdekken ls van of maand hybride ontdekken lc van of maand hybride of benzine ontdekken lc convertible van of maand benzine ontdekken promoties ontdek onze promoties voor de huidige maand professionals terug item bedrijfswagen bedrijfswagen ontdek ons hybride assortiment voor professionals financiering terug item financieringsaabiedingen voor professionals onze financieringsaanbiedingen financieringsaanbiedingen ontdek onze financieringsaanbiedingen naverkoop terug item waarborgen en bijstand onderhoud en herstellingen connected services accessoires afspraak werkplaats jaar garantie originele lexusonderdelen pechverhelping onderhoud hybrid health check apkkeuri.

Bericht over Zalen verhuur

voorwaarden en policies de lille nv home over ons nieuws amp events nl fr en ecom sav contacteer ons distributeurs home voorwaarden en policies voorwaarden en policies voorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden . Algemeen de lille nv met maatschappelijke zetel te lendelede hulstsestraat ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer .. de lille heeft als hoofdactiviteit verticaal transport waarbij zij voornamelijk actief is in de verhuur en de verkoop van verreikers en andere merlo producten. Zij is tevens exclusieve importeur van alle producten van de merlo groep Een alternatief voor zalen verhuur Huidige algemene voorwaarden hierna av zijn van toepassing op alle verkopen afgesloten door de lille met een professionele koper hierna de koper . De algemene voorwaarden van de koper worden uitdrukkelijk uitgesloten. De av worden gecommuniceerd aan elke koper die een bestelling plaatst alvorens .